söndag 3 januari 2010

Första helgen på det nya året

Första helgen på det nya året har varit jätterolig så nu är jag helt slut och behöver sova i några timmar innan jobbet :)

Igår var det fest/"möhippa" i Västerås. Förfest i bilen dit, spontanköpte en härlig gul tröja, öl på en sportbar, middag på Jensen, öl på ett rockställe (bara vi där=humor), tillbaka till sportbaren och till sist Bluemoon bar/schlagerstället.

Påväg från stället hakade främlingen Johan på som var underbart flummig och ville dra med oss på efterfest. Vi åt och sen in till parkeringsgaraget. Sabinas bil startade inte (runt minus 11 grader utomhus) så det slutade med att ALLA fick mosa in oss i en bli för att inte frysa ihjäl. Roadtrip över västerås/sala/morgongåva för att slänga av alla med lite klassisk allsång i bilen som "mors lilla olle" ect.

Minusrekord i ödemarken var helt sjuka - 21,5 grader!!!
GALET!

Väl avsläppta i morgongåva tände sabina och jag brasan i köket och drack te + babblade innan vi la oss vid 06.00.
Upp till 11.30 - packa - boka biljett och sen sticka till lokalbussen. Spännande blev det för jag hade ingen biljett att visa upp då johan/anna inte hade någon skrivare men både Sj och uppsala trafik släppte på mig efter bittra miner från deras sida och hundögon från min sida.

Har varit en fantastisk start på året i alla fall!
Vad som helst kan hända är verkligen en sammanfattning på helgen.

Saker att bocka av på listan - som man kanske gjort tidigare som ung - men nu inte gjort på ett tag:
sitta i en överfull bil, tända en brasa på första försöket, tälja i vedbitar, förfesta i bilen, vara med på en möhippa, gå på hundpromenad i urskogen med knädjup snö, spela snökubb, sjunga allsång i bilen, motorkoppla en bil så den startar, minusrekord.


Slutligen var nyåret fantastiskt! Vi spelade kubb, åt grillad mat, spelade spel och skrattade massa :)

Kram!

Inga kommentarer:

 
Copyright 2009 180dagar